Cum pot returna un produs?

Primul pas este de a completa formularul de contact din pagina de contact.

Completati la subiect “Doresc Retur“.

Dacă eşti nemulţumit de produsele cumpărate on-line de la www.universulanimalelor.ro şi vrei să renunţi la cumpărare şi implicit să primeşti banii înapoi, poţi să aplici pentru procedura de retur a produselor în 14 zile, conform dispoziţiilor Ordonanţei de Urgenţă nr.34/2014, privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.

Prin contract la distanţă se înţelege contractul de furnizare de produse sau servicii încheiat între un comerciant şi un consumator, în cadrul unui sistem de vânzare organizat de către comerciant, care utilizează în mod exclusiv, înainte şi la încheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicaţie la distanţă.

Dreptul de retur în 14 zile se adresează doar clienţilor care au achiziţionat produse online de pe site-ul www.universulanimalelor.ro. Clientul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţa, în termen de 14 zile, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv, atât timp cât produsele sunt prezentate nedesfăcute, nedeteriorate si în ambalajul lor original.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. SC NATURA STAR va înlocui produsele returnate cu alte produse de aceeaşi valoare, alese de către client, în cel mult 30 de zile. Produsele înlocuite nu includ cheltuielile de transport, care vor fi suportate de către cumpărator.

Returnarea banilor se realizează tot în termen de 30 de zile, iar cheltuielile aferente (transferul bancar sau curierul) vor fi suportate de către cumpărător.

Dreptul de renunţarea la cumpărare nu se aplică în cazul persoanelor juridice.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.