Afișez toate cele 6 rezultate

Stoc epuizat
40.89lei
Stoc epuizat

Hrană uscată pentru câini

Canis hrană uscată cu carne de vită, 10 kg

64.99lei
-15%
Stoc epuizat
55.67lei
-15%
Stoc epuizat
-15%
Stoc epuizat
59.49lei
-15%
Stoc epuizat

Hrană uscată pentru câini

Ulei de somon
Adăugarea uleiului de somon, care este o sursă de acizi graşi omega-3, ajută la o piele sănătoasă, o blană strălucitoare și reduce inflamaţia.
Ingrediente naturale selectate
Sănătatea câinelui dumneavoastră este importantă pentru noi - de aceea veţi găsi doar ingrediente selectate, naturale în hrana noastră pentru animale de companie. Porumbul şi orezul sunt o sursă de carbohidraţi care oferă energie pentru întreaga zi. Produsele derivate din plante ajută la funcţionarea eficientă a sistemului digestiv al animalului dumneavoastră de companie şi la absorbţia de nutrienţi.
Formulă cu valoare completă
Ştim cum să avem grijă de animalul dumneavoastră de companie. Alimentele noastre sunt fabricate din ingrediente de calitate superioară care vor oferi câinelui dumneavoastră mese complete şi echilibrate. Alimentele Petner oferă câinelui dumneavoastră energie şi cantităţi adecvate de nutrienţi de care are nevoie pentru a duce o viaţă fericită şi fără griji!
40% din carne şi produse de origine animală
Carnea şi produsele animale sunt o parte importantă a dietei oricărui câine. Hrana noastră conţine ficat, inimi şi rinichi, ceea ce asigură câinelui dumneavoastră nutrienţi esenţiali – precum şi nutrienţi care nu se găsesc în carnea în sine. Cu toate acestea, pentru ca animalul dumneavoastră de companie să se bucure de gustul deplin, hrana conţine carne de mile sau curcan uscată.